FOM okovi FOM okovi FOM okovi

msg: Function eregi() is deprecated


msg: Function eregi() is deprecated


msg: Function eregi() is deprecated


msg: Function eregi() is deprecated


msg: Function eregi() is deprecated


msg: Function eregi() is deprecated

Pronađi

BRENDOVI
Rossetti
Proteco
Comaglio
Didieffe
Titan
Azbe
Ghidini
Dieckmann
King
Metalglas
Level
FOM
Otero
Laguna
IZDVAJAMO
Naručivanje
Kod naručivanja kvaka potrebno
je navesti punu šifru i naziv, te završnu obradu.
Prijavite se na mailing listu
 
Download katalog PDF:
2006/07
PDF katalog2.76Mb
Početak » PROIZVODI » OKOV ZA NAMESTAJ

OKOV ZA NAMESTAJ

 • VEŠALICE VEŠALICE

  Manji deo naše ponude vešalica čine italijanski proizvodi Didieffe, dok većinu čine naše FOM vešalice na čiju smo širinu i raznovrsnost modela jako ponosni. Ima više veličina i završnih obrada.


  opširnije>>
 • RUČKICE RUČKICE

  Poseban ponos proizvodno-prodajnog programa FOM-a predstavlja veoma širok izbor ručkica u standardnim veličinama (64, 96, 128, 160mm). Širok izbor modela i završnih obrada.


  opširnije>>
 • ŠINE ZA FIOKE i METAL BOXOVI ŠINE ZA FIOKE i METAL BOXOVI

  Naše šine za fioke od drugih se razlikuju po izuzetnoj čvrstoći, tako da fioke po našim šinama besprekorno klize. Eleganciji pokreta doprinose silikonske navlake na točkićima koje kretanje fioke čine bešumnim.


  opširnije>>
 • NOGE ZA STOLOVE NOGE ZA STOLOVE

  Noge za stolove sa žigom FOM-a dostupne su u četiri završne obrade. Svako pakovanje od četiri komada sadrži i elemente za montažu, a svaka noga je podesive visine od 710 do 730 mm.


  opširnije>>
 • NOSAČI POLICA NOSAČI POLICA

  Nosači polica proizvodi su firmi FOM i IBFM. Visokog su kvaliteta i nosivosti, a razlikujemo više modela u zavisnosti od boje, vrste (vidljivi ili skriveni) i veličine (od 100x125 do 250x300).


  opširnije>>
 • REZE REZE

  Reze koje FOM ima u svom prodajnom programu odlikuju se visokom estetskom i funkcionalnom vrednošću. Proizvođači Didieffe i IBFM svojim renomeom garantuju za kvalitet proizvoda.


  opširnije>>
 • OSTALI OKOV ZA NAMEŠTAJ OSTALI OKOV ZA NAMEŠTAJ

  I za kraj programa za nameštaj - rubrika "razno". Rezice, bravice, točkići, magnetići, nosači, sve to upotpunjuje prethodnu ponudu i stavlja tačku na sveobuhvatni program okova za nameštaj.


  opširnije>>
POSLEDNJE VESTI
15. 11. 2008.

Od novembra 2008. firma posluje iz novog objekta koji se nalazi u Dobanovcima, Janka Čmelika 2, u neposrednoj blizini auto-puta. Tu se nalaze prostorije FOM-a i firme Titan-okovi, kancelarijske i ...
19. 03. 2008.

Dana 12.03.2008. osnovali smo firmu TITAN-OKOVI d.o.o. zajedno sa slovenačkim proizvođačem okova TITAN d.d. KAMNIK. Firma TITAN-OKOVI d.o.o. osnovana je isključivo sa ciljem uvoza i veleprodaje titanovog programa na srpskom ...
NOVI PROIZVODI
Novi proizvodi
ST1000 - 5 klinova u mehanizmu, zaštita od bušenja (klin od kaljenog čelika u telu cilindra, 3 mesingana ključa presvučena niklom...
ST1000 SE2000
FOM d.o.o.