R e l i a b l e    Q u a l i t y     
Početna :: Brendovi :: Laguna

Laguna

Laguna Co je vodeći provajder kliznih I sklopivih rešenja za vrata .
Laguna proizvodi klizne i sklapajuće sisteme za vrata i aluminijumske profile . Kompanija poseduje savremenu proizvodnu liniju obloženog i lakiranog lima .
Laguna Kompanija posluje uglavnom u četiri segmenta tržišta : dekoracije za enterijer , nameštaj, izgradnju i projektovanje .
Zahvaljujući petnaestogodišnjem iskustvu imamo vodeću poziciju u ovoj grani industrije . Svake godine proizvodimo 20 miliona čaura i obrađujemo 9 miliona metara profila , što odražava potrebe tržišta za našim proizvodima .
Naši dizajneri stalno pripremaju nove proizvode i godišnje pokrenemo dva ili tri nova čelična i aluminijumska rešenja i razvijaju proizvode iz naše ponude .
2000. godine smo bili nagrađeni sa ISO 9001 sertifikat kvaliteta .
Većina naših proizvoda nosi logo naše kompanije , što znači da preuzimamo apsolutnu odgovornosti za naše proizvode . To olakšava da kupci razlikuju Laguna sisteme i proizvode od rešenja drugih proizvođača .

Naša misija je da klijentima pružimo moderan proizvod dobrog kvaliteta po ceni pristupačniji.
Laguna nudi širok spektar rešenja . Moderan dizajn omogućava da podesite sisteme na mnogo načina , što pruža nebrojene opcije finalnog proizvoda .
Naš cilj je da se ojača poverenje naših klijenata u pogledu naših usluga i proizvoda . Želeli bismo da se to ostvari , imajući dobar kvalitet naših proizvoda i usluga , kao i da obezbedimo lak pristup informacijama o našim proizvodima i sistemima.