R e l i a b l e    Q u a l i t y     
Početna :: Brendovi :: Didieffe

Didieffe

Didieffe je uspešna firma i objašnjava razloge za ovaj uspeh: dubokom ljubavlju za svoj rad , sa uverenjem da kvalitet proizvoda i usluga dovodi do stalnog porasta prodaje u Italiji i inostranstvu .
Didieffe je kompanija sa jakim identitetom na tržištu koje je osvojio istrajnošću u radu, prvo lokalno a zatim i preko granice : ovo dolazi iz doslednosti sa kojom je održavan hardver za vrata, prozora i drveni namještaj .
Danas ručke i hardver didieffe distribuiraju i prodaju u Italiji , u zemljama Evropske unije i preko granica , da podstiče made in Itali 100% .

Razvoj kompanije , koja nastaje još u prošlom veku , je deo vrednosti , prvo zanatske tradicije , a onda I industrijske . Ghidini je jedan od najčešćih imena u dolini , a zatim iz male farme u Bosco , gde su proveli izazovan drugi zadatak , Peter uzajamno nadimak i razliku . U 1929. Pietro Ghidini počinje sa proizvodnjom mesinganih ručki i pribora za jelo , i postepeno , uz rast porodice jača fabriku do veličine modernog društva .
U 1950. Su se u kompaniju priključila I deca kako bi stvorili nove fabrike I tada počinje stalni proces tehnološke inovacije . Trenutno , broj novijih akvizicija zahteva organizaciju I okupljanje više kućai pod brendom